Telefon

+45 97 95 60 74

Adresse

Ydbyvej 155 B, Ydby 7760 Hurup Thy

Email

kappel@jkkappel.dk

Faktura

faktura@jkkappel.dk

Kontor

Sandgrav

Tilbudsgiver og kørselsansvarlig

Per Kappel

Jeg startede i virksomheden i 1998, efter at have gennemført halvdelen af landmandsuddannelsen. Familievirksomheden var et valg, jeg aldrig har fortrudt. Når du ringer til os, er det som regel mig du kommer i kontakt med. Det er mig der varetager den daglige drift af kontoret og planlægger kørslen. Det er som regel også mig, der laver vores tilbud. Ring til mig næste gang du skal have et uforpligtende tilbud på en transport- eller entreprenøropgave.

Kørsel og tilbudsgivelse

Janus Kappel

Min arbejdsplads har alle dage været J & K Kappel. Jeg startede som chauffør i 1976, og har lige siden været en fast del af virksomheden. I dag kører jeg stadig lastbil, men jeg er også at finde på kontoret, hvor jeg blandt andet bistår ved tilbudsgivelse. Er Per ude af huset, er det som regel mig du kommer til at snakke med.

Kørsel og kloakmester

Henrik Kappel

Da jeg er uddannet lastbilmekaniker hos Volvo, var det mig kun naturligt at blive chauffør i familievirksomheden. Der tiltrådte jeg som chauffør i 2011. Jeg har efterfølgende uddannet mig til kloakmester, så vi nu kan klare kloakeringsarbejde i kombination med vores entreprenørvirksomhed.

Sandgrav

Klaus Kappel

Skal du hente sand og grus, er det som regel altid mig du møder i vores sand- og grusgrav. Jeg giver dig gerne råd og vejledning i hvor meget sand eller grus du skal bruge til dit projekt.